تغذیه و رژیم درمانی

  • ۰
  • ۰

میوه جات :

این گروه تامین کننده فیبر، انواع ویتامین ها بویژه CوA, و املاحی مانند پتاسیم، فسفر، منیزیوم و...می باشند. 

میزان مصرف  میوه جات :


هر فرد سالم باید روزانه ۲_۴ واحد  میوه مصرف کند. 

پیشنهاد میشود حداقل یک واحد حاوی ویتامین C مثل :پرتقال، نارنگی،لیمو شیرین و...... باشد 

 

یک واحد میوه غنی از  ترکیب بتاکاروتن که تبدیل به ویتامین Aمی باشد  میوه ای زرد وقرمزونارنجی وسیز تیره  مثل :زردآلو، هلو ،شلیل ،طالبی و....

 

مابقی واحدها از  میوه هایی با سایر ترکیبات مغذی مثل  سیب گلابی انواع توت ها گیلاس انگور وهندوانه و... تامین شود.

 

نحوه استفاده از میوه جات 

 

میوه ها را قبل از مصرف، ابتدا ضدعفونی و سپس به خوبی  بشویید.

 

پوست  میوه ها سرشار از فیبر می باشند ولی از آنجایی که بحث آلودگی به سموم دفع آفات نباتی مطرح است  پیشنهاد می شود ترجیحا پوست آنها گرفته شود.

 

در هنگام خرید سعی کنید چند نوع میوه را در حد نیاز خود خرید کنید. تنوع درخرید را رعایت کنید .

 

توصیه می شودافراد مبتلا به یبوست، چربی، فشار خون بالا، کبد چرب، ناراحتی های قلبی و عروقی وچاقی، از میوه ها استفاده نمایند.

 

 

 

  • ۹۹/۱۰/۲۸
  • رز بیز

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی