میوه جات :
این گروه تامین کننده فیبر، انواع ویتامین ها بویژه CوA, و املاحی مانند پتاسیم، فسفر، منیزیوم و...می باشند.
میزان مصرف میوه جات :
هر فرد سالم باید روزانه ۲_۴ واحد میوه مصرف کند.
پیشنهاد میشود حداقل یک واحد حاوی ویتامین C مثل :پرتقال، نارنگی،لیمو شیرین و...... باشد
یک واحد میوه غنی از ترکیب بتاکاروتن که تبدیل به ویتامین Aمی باشد میوه ای زرد وقرمزونارنجی وسیز تیره مثل :زردآلو، هلو ،شلیل ،طالبی و....
مابقی واحدها از میوه هایی با سایر ترکیبات مغذی مثل سیب گلابی انواع توت ها گیلاس انگور وهندوانه و... تامین شود.
نحوه استفاده از میوه جات
میوه ها را قبل از مصرف، ابتدا ضدعفونی و سپس به خوبی بشویید.
پوست میوه ها سرشار از فیبر می باشند ولی از آنجایی که بحث آلودگی به سموم دفع آفات نباتی مطرح است پیشنهاد می شود ترجیحا پوست آنها گرفته شود.
در هنگام خرید سعی کنید چند نوع میوه را در حد نیاز خود خرید کنید. تنوع درخرید را رعایت کنید .
توصیه می شودافراد مبتلا به یبوست، چربی، فشار خون بالا، کبد چرب، ناراحتی های قلبی و عروقی وچاقی، از میوه ها استفاده نمایند.
- ۹۹/۱۰/۲۸